Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Adidas
Brands
Didriksons
Fusion
Fusion løbejakker
Helly Hansen
Outdoor
Regnjakke
Regnsæt
Regntøj
Regntøj dame
Regntøj herre
Regnøj
Shorts
Sko
T-shirts
Tenson
Tenson regntøj
Uncategorized
Under Armour

Regnjakke

En god regnjakke er uundværlig når man lever i et land som Danmark. Med 179 regnvejrsdage om året, vil du ofte trække en regnjakke ned af knagerækken inden du bevæger dig ud i den danske natur. Heldigvis findes der i dag utroligt mange producenter af regnjakker og endnu flere forhandlere, hvilket sikrer at du altid kan finde en regnjakke på tilbud.Men at finde den billigste regnjakke er ikke altid let. Fat mod. DINsport samler mange af de største forhandlere, og giver dig guides til at vælge den rigtige til den billigste pris. Vores priser er altid opdaterede, så prisen du finder her, er også den sidste nye ude på butikkernes hylder.I blokken nedenunder, er vores anmeldelser af nogle af de bedste regnjakker på markedet i dag. Filtrer på dit køn til højre, og kom godt på vej i jagten på den bedste til dit behov.

Regnjakke

Hvad kendetegner en god regnjakke?

En regnjakkes vigtigste opgave er at holde dig tør. Det gør den på to måder. Den holder regnen ude, mens den lader din krop ånde. Begge ting er lige vigtige elementer i en god regnjakke.

Vandtætheden

En regnjakkes vandtæthed klassificeres ud fra et vandsøjletryk. Altså hvor meget vand du kan fylde i et rør med et tværsnintsareal på 1 cm, presset mod en regnjakkes stof. En jakke med et vandsøjletryk på 5.000 mm. kan dermed holde til at du fylder presser fem meter vand mod din regnjakke inden vandet brydet stoffet. Dermed er et højt vandsøjletryk afgørende for hvor vandtæt din regnjakke er.Dermed ikke sagt at du altid skal have en jakke med et vandsøjletryk på 10.000 mm eller derover. For manges vedkommende vil du kunne klare dig med langt mindre. Det afhænger 100% af brugssituationen.Skal du primært bruge den til kortere ture ned til din lokale købmand, hvor du er ude i regnen i fem minutter, vil et vandsøjletryk på 2.000 fint dække dine behov.regnjakkeSkal du bruge den til at cykle på arbejde, skal du stille lidt højere krav. Gå her efter en med et vandsøjletryk på omkring 5.000. Det sikrer dig at vandet ikke trækker igennem selv hvis du cykler længere end 20 minutter i hård regn.Er du et rigtigt naturmenneske, og kan lide at gå på svampejagt i skoven eller arbejde i haven eller skoven når det regner, skal du gå efter en regnjakke med vandsøjletryk på 10.000 eller derover. Det er nødvendigt da du under disse omstændigheder, ofte vil befinde dig siddende enten på numsen eller knæene, hvor vandtrykket mod stoffet vil maksimeres, og presse vandet mod kroppen. Uden et højt vandsøjletryk vil vandet hurtigt finde vej gennem jakkens stof.

Åndbar regnjakke

Et meget vigtig element er åndbarheden. Det hjælper ingenting at din regnjakke er så vandtæt som selv den bedste politikers argumenter, hvis den ikke tillader din krop at komme af med fugten der uundgåeligt dannes fra din krop.Desværre findes der ikke en fælles referenceramme eller målestok når vi snakker åndbarhed. Her er det med at kigge på hvilket materiale regnjakken er fremstillet i. Derudover skal du kigge efter om producenten har tænkt på ventilationsåbninger de mest udsatte steder som under armene eller i nakken.