Fiskegrej

En af danskernes største fritidsinteresse er lystfiskeri. Mange tusinde danskere fisker hvert år langs vore kyster, i søerne eller i åerne efter de mange forskellige fisk vi har herhjemme. Du kan købe fiskegrej mange steder online. Men at købe det online, gør det sværere at vælge det rigtige fiskegrej – specielt hvis du er ny ud i lystfiskeri.   fiskegrej

Køb fiskegrej online

Men fang-en-fisk giver dig mulighed for at købe fiskegrej baseret ud fra hvilken fisk du fisker efter, og hvor du fisker. Du kan ved hjælp af filtrene på siden, filtrere dit fiskegrej, så du kun vises hvad der anbefales til netop din fiskesituation. Skal du f.eks fiske efter aborrer i den lokale mose, er det ikke det samme fiskegrej du skal bruge kontra hvis du fisker efter torsk på havet. På samme måde stiller havørredfiskeri i åen andre krav til dig fiskeudstyr, end fiskeri efter makrel på molen. Fang-en-fisk sælger ikke selv fiskegrejet, men linker til andre forhandlere online. Fordelen ved at købe fiskegrejet online, er at det ofte er billigere, og du ikke er afgrænset af at finde en lystfiskerforhandler i dit nærområde. Du bestiller simpelthen online, og får leveret pakken kort efter vi posten eller GLS. Skal det byttes igen, er forhandlerene hurtige til at erstatte varen, og sende dig en ny.

Hvornår skal jeg fiske?

Enhver fiskeart har deres forskellige højsæsoner. Derfor kan man med fordel læse mere om fiskene og deres sæsoner på fang-en-fisk.dk eller andre fiskehjemmesider på nettet. Du kan også holde øje med sider som fangster.dk, der viser hvilke fisk der fanges netop nu. Skal du fiske i en put and take sø, hvilke der er mange af rundt i landet, spiller årstiden ikke så stor betydning. Fiskene lukkes jævnligt ud af søens ejer, og der vil derfor altid være fisk at fange. I put and take søen er den bedste agn uden tvivl power bait. Det er en farvefuld og ildelugtende dej, der opbevares på et lille glas, og som har en utrolig lang levetid og fiskene elsker det. Perfekt hvis du ikke fisker så ofte.