Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Adidas
Brands
Didriksons
Fusion
Fusion løbejakker
Helly Hansen
Outdoor
Regnjakke
Regnsæt
Regntøj
Regntøj dame
Regntøj herre
Regnøj
Shorts
Sko
T-shirts
Tenson
Tenson regntøj
Uncategorized
Under Armour
tenson biscaya

Tenson Biscaya

Tenson Biscaya er til dig der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, når du skal have regntøj. Sættet er Tensons topregnsæt, og udmærker sig...
regntøj dreng

hurricane 2

Teons hurricane er et meget godt regnsæt var block_td_uid_2_59397eb87abbe = new tdBlock(); block_td_uid_2_59397eb87abbe.id = "td_uid_2_59397eb87abbe"; block_td_uid_2_59397eb87abbe.atts = '{"limit":"5","sort":"","post_ids":"","tag_slug":"","autors_id":"","installed_post_types":"","category_id":"21","category_ids":"","custom_title":"titel","custom_url":"","show_child_cat":"","sub_cat_ajax":"","ajax_pagination":"","header_color":"#","header_text_color":"#","ajax_pagination_infinite_stop":"","td_column_number":1,"td_ajax_preloading":"","td_ajax_filter_type":"","td_ajax_filter_ids":"","td_filter_default_txt":"All","color_preset":"","border_top":"","class":"td_block_widget td_uid_2_59397eb87abbe_rand","el_class":"","offset":"","css":"","tdc_css":"","tdc_css_class":"td_uid_2_59397eb87abbe_rand","live_filter":"","live_filter_cur_post_id":"","live_filter_cur_post_author":"","block_template_id":""}'; block_td_uid_2_59397eb87abbe.td_column_number = "1"; block_td_uid_2_59397eb87abbe.block_type = "td_block_1"; block_td_uid_2_59397eb87abbe.post_count = "5"; block_td_uid_2_59397eb87abbe.found_posts = "7"; block_td_uid_2_59397eb87abbe.header_color...

Tenson regntøj er regntøj af utrolig høj kvalitet. Tensons regntøj udmærker sig ved at være fremstillet i et stretch materiale der meget atypisk regntøj, har en decideret pasform, og altså ikke føles som at trække en plasticsæk over kroppen.Tenson er et svensk mærke med med dansk hovedsæde i Søborg og ikke mindst med meget stolte traditioner. Tenson fremstiller alt tøj til et aktivt udendørsliv, men det er deres regntøj der har vundet manges hjerter – og af god grund.

Tenson regntøj til damer

Som tidligere beskrevet kommer regntøj fra Tenson med en rigtig god pasform. Det er der specielt mange damer der er rigtig glade for. Med Tenson regntøj til damer er det muligt at trække et mere feminint regnsæt over hovedet, som ikke består af tungt pvc plast som mange af de mere moderne regnsæt i dag er lavet af. Og det er altså ikke pga. den gode åndbarhed at man vælger pvc, men snarere det smartere design pvc regnjakker kommer i. Men med Tenson regntøj, får du både det smarte design, og et funktionelt regnsæt med høj åndbarhed og vandsøjletryk.

Tenson regntøj herre

Som med regntøj til damer, er Tensons regnsæt til herrer også syet med en god pasform. Det er utroligt vigtigt hvis man vil bruge sit regntøj til at være aktiv i. Derfor er et Tenson regnsæt dt helt rigtige valg til den manden der har et arbejde med høj fysisk aktivitet, hvor man er ude uanset vejret.

Tenson regntøj til børn

Tenson fremstiller ikke kun regntøj til voksne, de laver også noget utroligt slidstærkt regntøj til børn. Du kan både købe jakke og bukser seperat, eller du kan købe et helt sæt. Uanset hvad er du med Tenson sikret utrolig høj kvalitet – også til børn.