Tenson Biscaya

tenson biscaya

Tenson Biscaya er til dig der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, når du skal have regntøj. Sættet er Tensons topregnsæt, og udmærker sig ved et utroligt højt vandsøjletryk og dets suveræne åndbarhed og pasform.

Med Tenson Biscaya er det slut med et stift regnsæt der ikke er til at bevæge sig i. Tenson, ulig meget andet regntøj, anvender nemlig et firevejs strech materiale, der tillader sættet at give sig i alle fire retninger. Det betyder at Tenson Biscaya ikke føles som et normalt regnsæt, der fyles stift og ukomfortabelt, men snarere som et hverdagssæt, du ikke længes til at komme ud af. Denne gode komfort gør sættet utroligt behageligt at have på, og gør det meget velegnet til f.eks cykel- eller længere gåture. 

Tenson Biscaya har en MPC membran der holder dig 100% tør og samtidig lukker vinden ude. Det er rent faktisk klassificeret med 10.000 mm vandsøjletryk, der er noget ud over det sædvanlige.

Men ikke nok med at sættet er regntæt, det har også en fantastisk åndbarhed. Tenson selv har klassificeret det med 5.000 MP, hvilket i sig selv ikke siger så meget, eller giver et godt sammenligningsgrundlag. Men der er ingen tvivl om at Tenson Biscaya er blandt det mest åndbare regntøj du kan finde til prisen.

10.000 mm vandsøjletryk
Esktrem åndbarhed
4-vejs strech
Lydløst

Tenson Biscays fåes i et utal af farver og både til damer og herrer.

Justerbar hætte - både horisontal og vertikal
Inderlomme
Aftagelig hætte
Justerbar stykke nederst på benene
Elastik i livet
Justerbar håndledsåbninger
Leddelte knæ
Vandafvisende lynlåse
Lynlås i benene