Adidas Spezial

Adidas spezial sort

Adidas Spezial. Klassikeren over alle klassikere. Denne ikoniske Adidas sko har sine rødder i håndboldverdenen, hvor den var den foretrukne sko blandt mange af fortidens store håndboldspillere. Skoen så markedet for første gang i 1979, hvor spillere fra Tyskland, Holland og Skandinavien gjorde Adidas Spezial til deres favorit. I dag er det kun visse målmænd der stadig sværger til Adidas Spezial, der i stedet er blevet en modesko - og til dels en crossfitsko, hvor den flade bund gør den noget nær ideel.

Adidas Spezial er karakteriseret ved en solid ruskinds overflade og en tyk gummi sål ,der er forstærket i hælen, så den kan modstå de tæsk, den er lavet til at få. Skoen brillierer ved dens enkle design, hvilket har været medvirkende til at den i dag anses som en af Adidas absolutte klassikere.

Mode bevæger sig som bekendt i cirkler, og Adidas Spezials minimalistiske retro look, lader tankerne falde tilbage på 80'erne. Men skoen er ikke længere forbundet med håndboldspillere, og den er heller ikke kun til dem der er på forkant med moden. Spezial kan anvendes af alle og enhver, og i alle situationer.

Adidas Spezial er utrolig let men holder på trods af dette lidt skrøbelige ydre til utroligt meget. Det er ikke usædvanligt at en Adidas Spezial vil være din tro følgesvend igennem mange år. Og når dagen kommer, og du bliver nødt til at skille dig af med dem, har de mere end udfyldt deres pligt.